marți, 27 ianuarie 2015

8 chichite pentru a pierde cateva kg cu bicicleta

1.Intotdeauna inainte de a iesi  la o tura cu bicicleta  e momentul ideal pentru o masă ,nu  volumetrica ci putina ,dar satisfacatoare.Adica la urma urmei te poti indulci si cu o bucata de cicolata fara teama ...(Deci nu se pleaca pe burta goala  caci finalul va fi in fata unei mari portii )
2.Nu te imbraca prea  gros  pe  bicla , sa nu cumva sa fierbi in sos propriu, eliminarea apei prin evaporare e esentiala,dar si  inlocuirea ei cu apa din bidon .In lipsa apei  produsii de metabolism nu se pot elimina  , iar grasimile nu mai ajung la cuptor.
3.Afla care sunt alimentele la care ai intoleranță.(te baloneaza ,iti creeaza disconfort ,te constipa, te fac sa vorbesti mult...) .Eliminale un timp si vezi  ce se intampla.
4.Nu hali suplimente  in aceasta perioadă.Exceptie fac mineralele care se elimina in cantitati uriase prin transpiratie si trebuie inlocuite.Plus ca o gura in plus de nisip nu a ingrasat pe nimeni...
5.Multe legume fierte si carne slabă  trebuie să țină loc de multi cartofi prajiti cu ceafa la gratar si muraturi .E dovedit.
6.Cat timp esti pe bicicleta poți sa  iei masa linistit -din mers. Nu se depune, plus ca nu ajungi rupt acasa  unde tentatia frigiderului plin  de bunatati de care nu te mai saturi niciodata este de nestavilit.
Daca esti relativ sătul  poti sa-l privești cu alți ochi.
7.Incearcă să micșcorezi portiile . Nu prea tare ,dar  cate putin in fiecare zi ca sa nu ai doamne fereste vreun șoc... Fara alcool si dulciuri concentrate dispare si tentatia frigiderului de la miezul noptii...
8.Pastreaza  antrenamentele grele pentru  mai la vara (asta daca nu e deja vara cand te-ai hotarar ca e timpul sa mai dai jos cateva kile).E de preferat  antrenamentul de baza  , de lunga durata  si intensitate mica ...
9.Nu încerca... - ah am zis 8 .Gata ca si asa e prea mult si mult prea greu... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu